SELKÄMEREN MAJAKKASAARET|Uusikaupunki- Isokari- Rauma 6.7. - 7.7.

Uusikaupunki - Isokari - Rauma LOPPUUNMYYTY

Lähde kanssamme purjehduslomalle ihailemaan Selkämeren majakkasaarien antia! Purjehdusmatka kulkee vanhoja purjehdusreittejä pitkin, joita 1800-luvun vaihteessa useat merimiehet taittoivat purjelaivoillaan. Majakan valon loisto toi lohtua ja kertoi, että laiva oli matkalla oikeaan suuntaan. 

Purjehdimme Isokarin majakkasaaren kautta kohti Kylmäpihjaa ja Raumaa. Pysähdymme Isokarin majakassaaressa, jossa laiva viettää yön yli. Matka jatkuu seuraavana päivänä Raumalle. 

Purjehduksen hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) majoituksen sekä ohjelman. Asiakas vastaa itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Lähtösatama: Pakkahuoneenkuja 2, 23500 Uusikaupunki
Paluusatama: Merijakamo, Suvitie 14, Rauma

Lisätietoa: kaljaasi@ihana.fi tai 044 058 0600

 

150,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Lähde kanssamme purjehduslomalle ihailemaan Selkämeren majakkasaarien antia! 

Matka starttaa la 6.7. Uudenkaupungin Pakkahuoneelta. Purjehdimme ensin Isokarin majakkasaareen, jossa laiva on yön yli. Seuraavana päivän, sunnuntaina 7.7., matka jatkuu kohti Raumaa. Matkan varrella tutustumme purjehtien Kylmäpihlajan majakkasaareen sekä sen historiaan.

Merisäästäkin tuttu Isokari sijaitsee Selkämeren eteläosassa noin parinkymmennen kilometrin päässä Uudestakaupungista. 180 hehtaarin kokoisella saarella on majakkaan tutustumisen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Tutustu Isokariin omatoimisesti tai opastetulla kierroksella!

Purjehdusmatka jatkuu seuraavana päivänä su7.7. aamupalan jälkeen. Perillä Raumalla olemme n. klo 12.00 (Pakkahuoneenkuja 2, 23500 Uusikaupunki).

Hinta 150 €/hlö
Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n jäsenille 145 €/hlö

Purjehduksen hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, lounas, päivällinen ja iltapala) majoituksen sekä ohjelman. Asiakas vastaa itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Asiantunteva miehistö on apunanne koko matkan ajan. Purjehdusmatkalla on mahdollisuus oppia ja kokeilla purjehtimista miehistön ohjeistuksella - tai sitten vain ihailla upeaa saaristoa ja nauttia purjehduspäivästä kannelta käsin.​​​​​​​

Tiedustelut sähköpostilla kaljaasi@ihana.fi tai puhelimitse 044 058 0600