Majakkasaaret Luvialta Turkuun 16.-17.7.24

Luvia - Isokari - Turku 

Lähde kanssamme purjehduslomalle ihailemaan Selkämeren majakkasaarien antia ja nauttimaan upeasta Airistosta! Purjehdusmatka kulkee vanhoja purjehdusreittejä pitkin, joita 1800-luvun vaihteessa useat merimiehet taittoivat purjelaivoillaan. Majakan valon loisto toi lohtua ja kertoi, että laiva oli matkalla oikeaan suuntaan. 

Purjehdimme Säpin ja Kylmäpihlajan kautta kohti Isokaria. Pysähdymme Isokarin majakassaaressa, jossa laiva viettää yön yli. Matka jatkuu seuraavana päivänä Turkuun.

Purjehduksen hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, lämmin ateria ja iltapala) majoituksen sekä ohjelman. Asiakas vastaa itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Lähtösatama: Laitakarintie 345, 29100 Luvia 
Paluusatama:  Hevoskarintie 23, 20100 Turku (Ruissalon telakka)

Lisätietoa: kaljaasi@ihana.fi tai 044 058 0600

 

250,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Matka starttaa ti 16.7. klo 10 Luvian Laitakarista. Matkan varrella tutustumme purjehtien Säpin ja Kylmäpihlajan majakkasaariin sekä niiden historiaan. Purjehdimme Isokarin majakkasaareen, jossa laiva on yön yli.

Merisäästäkin tuttu Isokari sijaitsee Selkämeren eteläosassa noin parinkymmennen kilometrin päässä Uudestakaupungista. 180 hehtaarin kokoisella saarella on majakkaan tutustumisen lisäksi paljon nähtävää ja tehtävää. Tutustu Isokariin omatoimisesti tai opastetulla kierroksella!

Purjehdusmatka jatkuu seuraavana päivänä ke 17.7. aamupalan jälkeen. Perillä Turussa olemme n. klo 18 (aikataulu tarkentuu matkan aikana sääolosuhteiden mukaan)

Hinta 250 €/hlö
Perinnelaivayhdistys Ihana ry:n jäsenille 200 €/hlö

Purjehduksen hinta sisältää täyden ylläpidon (aamiainen, 1 x lämminateria ja iltapala) majoituksen sekä ohjelman. Asiakas vastaa itse matkastaan lähtösatamaan ja paluusatamasta kotiin. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Asiantunteva miehistö on apunanne koko matkan ajan. Purjehdusmatkalla on mahdollisuus oppia ja kokeilla purjehtimista miehistön ohjeistuksella - tai sitten vain ihailla upeaa saaristoa ja nauttia purjehduspäivästä kannelta käsin.​​​​​​​

Tiedustelut sähköpostilla kaljaasi@ihana.fi tai puhelimitse 044 058 0600