Purjehdus Kuuskajaskariin (5h) Rauma

Pysähdys Kuuskajaskarin saarella (n. 1h)
Hinta sisältää purjehduksen, lohikeittoruokailun, kahvitarjoilun ja opastuksen Kuuskajaskarissa.

 

65,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Purjehdus Kuuskajaskariin ja opastettu kierros

Kuuskajaskari on 26.5 ha kokoinen saari Rauman saaristossa. Saari on entinen puolustusvoimien puolustus ja koulutuslinnake Rauman edustalla, Selkämeren kansallispuistossa.  Kierroksen aikana tutustutaan saaren aitoihin sotilaskohteisiin, mm. ampumavalmiudessa olevaan rannikkotykkiin, merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, vallihautoja, tykkiasema tykkeineen sekä käydään luontotalossa tutustumassa sen upeaan kivikokoelmaan.

Armeijan jäljiltä on lisäksi runsaasti eri-ikäistä rakennuskantaa, joka nykyisin on osittain matkailu- ja ravintolakäytössä. Kasarmielämän tunnelma on vielä vahvasti aistittavissa. Oppaan mukana saarikierroksella voi tutustua saaren jännittävään historiaan, sekä ennen siviileiltä suljettuihin tiloihin: entiseen merivalvontatorniin, tulenjohtotorniin, järeisiin rannikkotykkeihin ja näitä yhdistäviin ampumahautoihin. Lisäksi geologiapolku ja kivipaja tarjoavat mielenkiintoisen läpileikkauksen saaren kallioperästä.

Saarella riittää tekemistä myös lapsille. Saari tarjoaa leikkipaikkoja ja luontoelämyksiä. Opastettu kierros saarella soveltuu hyvin myös lapsille.

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Suvitie 14, Rauma. (Suvitien jakamo)

Muistathan pukeutua lämpimästi ja säänmukaisesti. Merellä voi olla viileämpää kuin maissa. Purjehdukselle on hyvä saapua noin 15 minuuttia ennen lähtöä.


WELCOME ABOARD GALEAS IHANA!

'Ihana' is wooden sailing vessel typical in Baltic Sea area in 1900th century. Ihana was launched 2011 and she has sailed all over Baltic Sea area since then. 

Five hours sailing price includes a guided tour in Kuuskajaskari (in Finnish), a delicious salmonsoup and coffee / tea service. 

If You have any questions, please send email: kaljaasi@ihana.fi or call +358440580600

Ps. 'Ihana'  means wonderful in Finnish!

Adress of harbour in Rauma: Merijakamo, Syväraumanlahti. Suvitie 14, 26600 Rauma