Luontopurjehdus Nirvon saareen (5h) / A Day trip to Nirvo (5h)

Tervetuloa purjehtimaan Ihanalla / Welcome aboard to Schooner Ihana!

Vietä Ihana päivä merellä - astu laivaan ja anna tuulen kuljettaa!

Lähde kanssamme purjehdukselle tutustumaan Nirvon saareen, Selkämeren kansallispuistoon, lintuluotojen välittömään läheisyyteen.

Luontopurjehdus vie sinut matkalle menneisiin aikoihin, sekä yhteen Selkämeren kansallispuiston kauneimmista helmistä, Nirvon saareen. Purjehdusmatkan aikana bongaillaan saariston linnustoa ja joskus matkalla voidaan nähdä jopa hylje!

Nirvo on Selkämeren kansallispuiston luonto pienoiskoossa, yhdessä saaressa. Saarella on kallioita, kosteikkoja, kuivaa kangasta ja lehtipuita meren ympäröimänä.

Saaren ankkurointipaikka on ollut ahkerassa käytössä jo purjelaivakaudella ja aikakauden kalliokirjoitukset ovat edelleen näkyvissä!

Saarella on eri pituisia, merkittyjä luontopolkuja yhden kilometrin verran, sekä tulentekopaikka, jossa on mahdollisuus grillata omia eväitä.

Nirvon saaren edustalla tarjoillaan herkullinen kalakeittoateria, joka sisältyy purjehduksen hintaan, kuten myös kahvitarjoilut.

Pysähdymme Nirvon saareen noin 1,5 tunnin ajaksi.

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite Luvialla: Laitakarintie 345, 29100 Luvia

Purjehdukselle on hyvä saapua n. 15 minuuttia ennen lähtöä.

 

WELCOME ABOARD SCHOONER IHANA!

This sailing stops in the island Nirvo. 
The price includes fish soup lunch.

When we get ashore to the island, on these cruises passengers have a possibility to enjoy the islands short (1 km) hiking track and have their own picnic dining in the nature or by the islands fireplace. 

The cruice will start and end in Laitakarintie 345, 29100 Luvia.

Please if you have any questions, send us email or call us! Email: kaljaasi@ihana.fi phone: +358 440580600

 .

65,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

TERVETULOA PURJEHDUKSELLE!

Luontopurjehdus suuntautuu Selkämeren kansallispuiston alueelle, Nirvon saareen ja retkisatamaan, joka on aivan lintuluotojen välittömässä läheisyydessä. Luontopurjehdus sopii kaikenikäisille lintubongareille, sekä muille luonnosta kiinnostuneille sekä niille, jotka haluavat lähteä hetkeksi nauttimaan saariston rauhasta ja raikkaasta meri-ilmasta.


Purjehduksen aikana ja Nirvon saarella voi nähdä lukuisan määrän eri lintulajeja. Lajimäärät vaihtelevat, mutta ehdottomasti paras aika tarkkailla lintuja on kevätmuutto.
 

Saaren luonto on myös mielenkiintoinen! Se on Selkämeren alueen luonto pienoiskoossa, yhdessä saaressa. Nirvossa on monenikäistä puustoa, jopa satoja vuosia vanhoja mäntyjä sekä lahopuita, jotka ovat houkutelleet paikalle tikkoja, jopa valkoselkätikan jälkiä on saarella nähtävissä. Saaren monipuolinen luonto sisältää rantaniittyjä, tervaleppälehtoa, kuusikangasta ja saaristometsää – luonnontilassa.

Saaren poluilla liikkumiseen kannattaa varautua ulkoilujalkinein, maasto on vaihtelevaa ja luontopolut ovat helppo- ja keskitasoisia kulkea. Pukeuduthan säänmukaisesti ja lämpimästi.

Purjehduksen aikana laiva ja sen lämmitetyt sisätilat ovat koko matkan ajan käytettävissä. 


Nirvon saaren edustalla tarjoillaan herkullinen lohikeittoateria, joka sisältyy purjehduksen hintaan, kuten myös kahvitarjoilu. Myös omien eväiden grillaaminen on saarella mahdollista.

Saarella vietetään aikaa noin 1,5 tunnin ajan.


WELCOME ABOARD SCHOONER IHANA!

This sailing stops in the island Nirvo. 
The price includes fish soup lunch.

When we get ashore to the island, on these cruices passengers have a possibility to enjoy the islands short (1 km) hiking track and have their own picnic dining in the nature or by the islands fireplace. 

The cruice will start and end in Laitakarintie 345, 29100 Luvia.

Please if you have any questions, send us email or call us! Email: kaljaasi@ihana.fi phone: +358 440580600