Makumatka Luvian saaristoon (4h)

Makumatka saaristoon
Purjehduksen aikana pysähdymme ruokailemaan ja tutustumaan Ryöväskerin saaren Villa Poseidoniin.
Tarjolla makuaisteja hellivä laaja kattaus paikallisista raaka-aineista koottuja perinteisiä saaristolaispöydän herkkuja ja keittiön omia luomuksia.

Saaressa toimi aikoinaan puolustusvoimien merivartioasema, joka on nykyään täyden palvelun majoitus- ja elämyskohde. Villa Poseidon tarjoaa upeat puitteet ryhmille ja yrityksille virkistys- ja kokouskäyttöön.

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia

 

83,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Tervetuloa purjehdukselle / Welcome aboard to galeas Ihana!

Astu kannelle ja anna tuulen sekä Ihanan kuljettaa sinut neljäksi tunniksi kansallispuiston maisemiin rentoutumaan ja nauttimaan herkullisesta ruuasta, maisemista ja merestä!

Lähdemme purjehdukselle Luvian Laitakarista ja suuntaamme Ryöväskerin saarelle tutustumaan ja ruokailemaan Villa Poseidonin saarikohteeseen. Nostetaan purjeet, koneet sammuvat, vain tuuli hiljalleen kuljettaa laivaa kohti määränpäätä.

Purjehduksen aikana saat halutessasi olla osana miehistöä ja nostaa, sekä laskea purjeita, ohjata alusta miehistön opastuksella, tai vain nauttia kannella upeasta saaristosta.

Pysähdymme ruokailemaan ja tutustumaan Villa Poseidonille noin kahden tunnin ajaksi, jonka jälkeen purjehdimme takaisin Laitakariin. Purjehduksen kokonaiskesto ruokailuineen 4 tuntia. Purjehdukselle on hyvä saapua n. 15 minuuttia ennen lähtöä.

Villa Poseidonilla on jonkin verran portaita, joten kohde ei ole täysin esteetön.

Ilmoitathan varauksen yhteydessä mahdollisista erityisruokavalioista. 

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .