Merivartijan jalan jäljillä

Kauden 2021 uutuus - yleisöpurjehdus Villa Poseidonille 

Selkämeren kansallispuiston upea saaristo ja Ryöväskerin saaren Villa Poseidon odottaa purjelaivaa ja matkustajia tarjoten saariston kauneutta silmän kantamattomiin ja hellien jokaista aistia. 

Nostetaan purjeet, koneet sammuvat, tervantuoksu leijailee, vain tuuli hiljalleen kuljettaa laivaa. Saat olla osana miehistöä ja nostaa sekä laskea purjeita, ohjata alusta tai vain nauttia kannella saaristosta. Purjehduksen aikana pysähdymme ruokailemaan ja tutustumaan Ryöväskerin saareen Villa Poseidoniin, jossa saamme nauttia Villa Poseidonin herkullista merilohikeittoa ja talon saaristolaisleipää kauniissa merellisissä maisemissa. 

Ryöväskerin saaressa toimi aikoinaan puolustusvoimien merivartioasema, joka on nykyään täydenpalvelun majoitus- ja elämyskohde. Villa Poseidon tarjoaa upeat puitteet ryhmille ja yrityksille virkistys ja kokouskäyttöön.
 

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .

60,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Tervetuloa purjehdukselle / Welcome aboard to galeas Ihana!

Astu kannelle ja anna tuulen sekä Ihanan kuljettaa Sinut neljäksi tunniksi kansallispuiston maisemiin rentoutumaan ja nauttimaan herkullisesta ruuasta, maisemista ja merestä!

Lähdemme purjehdukselle Luvian Laitakarista ja suuntaamme Ryöväskerin saarelle tutustumaan ja ruokailemaan Villa Poseidonin saarikohteeseen.

Nostetaan purjeet, koneet sammuvat, vain tuuli hiljalleen kuljettaa laivaa kohti määränpäätä.

Purjehduksen aikana saat olla osana miehistöä ja nostaa sekä laskea purjeita, ohjata alusta miehistön opastuksella tai vain nauttia kannella upeasta saaristosta.

Pysähdymme ruokailemaan ja tutustumaan Villa Poseidonille noin kahden tunnin ajaksi, jonka jälkeen purjehdimme takaisin Laitakariin. 

Purjehduksen kokonaiskesto ruokailuineen 4h.

Ilmoitathan viimeistään viikkoa ennen purjehdusta mahdollisista ruoka-aineallergioista.


Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .