Saaristolaispurjehdukset

Tervetuloa purjehdukselle! / Welcome aboard to galeas Ihana! Saaristolaispurjehdus /  A day sailing four hours with a buffet dining

Tule, näe, haista ja koe vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä purjelaivalla, kaljaasi Ihanalla! Lähde kanssamme neljän tunnin purjehdukselle Selkämeren kansallispuiston upeaan saaristoon, joka odottaa purjelaivaa ja tarjoaa matkustajille saariston kauneutta silmän kantamattomiin ja hellii jokaista aistia.

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .

 

67,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Haluttua purjehduspäivää ei vielä tiedossa? Osta Ihanan lahjakortti tästä >>

Tervetuloa purjehdukselle / Welcome aboard to galeas Ihana!

Astu kannelle ja anna tuulen sekä Ihanan kuljettaa Sinut neljäksi tunniksi kansallispuiston maisemiin rentoutumaan ja nauttimaan herkullisesta ruuasta, maisemista ja merestä!

Nostetaan purjeet, koneet sammuvat, vain tuuli hiljalleen kuljettaa laivaa. Saat olla osana miehistöä ja nostaa sekä laskea purjeita, ohjata alusta tai vain nauttia kannella upeasta saaristosta. Tai haluaisitko kiivetä mastoon ihailemaan saaristoa jopa 23 metrin korkeudesta laivan lipuessa hiljaa kohti määränpäätä?

Matkan aikana tarjoillaan herkullinen saariston kalaherkkuja notkuva noutopöytäruokailu sekä kuppi, jos toinenkin kahvia, teetä ja mehua. Kahvin kyytipoikana toimii, mikäs muu, kuin perinteinen laivakorppu!


Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .

Jos teillä on painettu ja käsinkirjoitettu lahjakortti, ottakaa yhteyttä Kaljaasi Ihana 0440 580 600. Ottakaa lahjakortti mukaan purjehdukselle tullessanne.

Sähköinen lahjakortti käy maksuvälineenä verkkokaupan kassalla.