Saaristolaispurjehdus (4h)

Tervetuloa purjehdukselle! / Welcome aboard to galeas Ihana! Saaristolaispurjehdus / A day sailing 4 hours with a buffet dining

Tule, aisti ja koe vanhanajan tunnelma aidolla, perinteisellä puupurjelaivalla, kaljaasi Ihanalla! Lähde kanssamme neljän tunnin purjehdukselle Selkämeren kansallispuiston upeaan saaristoon, joka tarjoaa kauneutta silmän kantamattomiin ja hellii jokaista aistia.

Matkan aikana tarjolla herkullinen saariston kalaherkkuja notkuva noutopöytäruokailu 

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .

 

75,00 € / kpl sis. alv 10,00 % + Toimituskulut alkaen 0,00 €
  Kpl

Haluttua purjehduspäivää ei vielä tiedossa? Osta Ihanan lahjakortti tästä >>

Tervetuloa purjehdukselle / Welcome aboard to galeas Ihana!

Astu kannelle ja anna tuulen, sekä Ihanan kuljettaa sinut neljäksi tunniksi kansallispuiston maisemiin rentoutumaan ja nauttimaan herkullisesta ruuasta, maisemista ja merestä!

Nostetaan purjeet, koneet sammuvat, vain tuuli hiljalleen kuljettaa laivaa. Saat halutessasi olla osana miehistöä ja nostaa, sekä laskea purjeita, ohjata alusta, tai vain nauttia kannella upeasta saaristosta. Vai haluaisitko kiivetä mastoon ihailemaan saaristoa jopa 23 metrin korkeudesta laivan lipuessa hiljaa kohti määränpäätä?

Matkan aikana tarjolla herkullinen saariston kalaherkkuja notkuva buffetruokailu. Jälkiruoaksi kuppi jos toinenkin kahvia tai teetä, sekä perinteinen laivakorppu. 

Purjehduksen lähtö- ja paluusataman osoite: Laitakarintie 345, 29100 Luvia .

Lahjakortti Jos teillä on painettu ja käsinkirjoitettu lahjakortti, ottakaa yhteyttä Kaljaasi Ihana: 0440 580 600. Ottakaa lahjakortti mukaan purjehdukselle tullessanne. Sähköinen lahjakortti käy maksuvälineenä verkkokaupan kassalla. Vuonna 2023 ostetut lahjakortit käyvät sellaisenaan. 

Purjehdukselle on hyvä saapua n. 15 minuuttia ennen lähtöä.