Varaus – ja purjehdusehdot

Kotisatama
Purjehdus alkaa ja päättyy Luvian Laitakarin satamasta (Laitakarintie 345, 29100 Luvia), ellei toisin ole ilmoitettu.

Käyttöaika
Alus on käytettävissä laiturissa 15 minuuttia ennen purjehdusta. Mahdollisesta lisäajasta sovitaan etukäteen erikseen lisätuntiveloituksen mukaan. Tavaroiden toimittamisesta alukselle ja säilyttämisestä aluksella sovitaan erikseen.

Varausmaksu

Yleisöpurjehdusten osalta yksittäisten henkilöiden ja enintään 10 hengen ryhmien purjehdukset maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä.

Tilauspurjehdusten varausmaksu on 25 % purjehduksen hinnasta ja se maksetaan tilausvahvistuksen yhteydessä eri laskulla. Varausmaksu vähennetään purjehduksen loppulaskusta. Varaus astuu voimaan maksuaikana suoritetulla varausmaksulla.

Varaukset
Varaus tulee sitovasti voimaan, kun maksu on kokonaan maksettu tai Kaljaasi Ihana Oy vahvistaa varauksen kirjallisesti kirjeitse tai sähköpostilla. Muutokset tai peruutukset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti tai sähköpostilla. Tilauksen vahvistaessa asiakas sitoutuu noudattamaan Kaljaasi Ihanan purjehdusehtoja. Tilausvahvistuksen yhteydessä asiakas toimittaa täydelliset laskutustiedot.

Laskutus
Varausmaksun lisäksi yli 10 hengen ryhmien purjehduksen loppumaksu eli 75% purjehduksen hinnasta, tulee olla maksettuna 30 vuorokautta ennen purjehdusta. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen purjehdusta, on koko maksu maksettava kerralla

Peruutusehdot

Yleisöpurjehdusten ostotapahtuma on sitova. Lippuja ei voi lunastaa takaisin.

Yli 10 hengen ryhmillä ja yhteisöillä on oikeus peruuttaa purjehdus ilman erityistä syytä

  • peruutus yli 30 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 25% (eli varausmaksu)
  • peruutus 30 – 15 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 50%
  • peruutus alle 14 vrk ennen purjehdusta maksamalla 75% sovitusta purjehduksen hinnasta. Muu osa maksusuorituksista palautetaan.

Varaaja saa yhden kerran muuttaa kuluitta purjehduksen hinta huomioiden purjehdusajankohtaa, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 30 vrk ennen alkuperäisen purjehdusajankohdan alkua.

Mikäli yleisöpurjehdukselle ei osallistu minimimäärää matkustajia, Kaljaasi Ihanalla on oikeus peruuttaa purjehdus. Olemassa olevat varaukset voidaan joko siirtää uuteen ajankohtaan tai hyvittää asiakkaan niin halutessa. Mahdollisesta peruutuksesta ja muutoksesta ilmoitetaan sähköpostitse viimeistään alkuperäisenä tapahtumapäivänä.

Ruokailu
Erikseen tilatusta ruokailusta veloitetaan sopimuksen mukaan.

Tilauspurjehdusten ruokatilaukset tulee varata ja vahvistaa kirjallisesti tai sähköpostitse viimeistään 2 viikkoa ennen risteilyä. Samalla tulee ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat ja erityisruokavaliot, jotka vaikuttavat tarjoilun sisältöön.

AV-laitteet
Aluksella on AV-valmius, mahdollisten lisävälineiden hankinnasta purjehdukselle veloitamme erikseen.

Arvonlisävero
Purjehduksen hinta sisältää tekohetkellä voimassa olevan arvonlisäveron. Jos alv-prosentteja korotetaan, pidätämme oikeuden korottaa hintoja muutosta vastaavasti.

Erityisjärjestelyt
Mikäli kaljaasi Ihana Oy ryhtyy tilaajan toivomuksesta muihin erikoisjärjestelyihin kuten, ohjelman, esiintyjän tai koristelun hankitaan yms., sitoutuu tilaaja maksamaan siitä aiheutuneet kustannukset.

Force Majure
Vaarallinen tai vaaralliseksi ennustettu säätila tai olosuhteet, alusvaurio, ulkopuoliset tekijät kuten lakot, sodat, poikkeustilat tai muut Ihana Oy:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat kaljaasi Ihana Oy:n peruuttamaan purjehduksen ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.

Rajoitamme vastuumme merilain mukaisesti!
​​​​​​​