Varaus – ja purjehdusehdot alkaen

Kotisatama
Purjehdus alkaa ja päättyy Luvian Laitakarin satamasta (Laitakarintie 345, 29100 Luvia), ellei toisin ole ilmoitettu.

Käyttöaika
Alus on käytettävissä laiturissa 15 minuuttia ennen purjehdusta. Mahdollisesta lisäajasta sovitaan etukäteen erikseen, lisätuntiveloitus tilausvahvistuksen mukaan. Tavaroiden toimittamisesta alukselle ja säilyttämisestä aluksella sovitaan erikseen.


Varausmaksu

Yleisöpurjehdusten osalta yksittäisten henkilöiden ja enintään 10 hengen ryhmien purjehdukset maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. Muilla purjehdusten varausmaksu on 25 % purjehduksen hinnasta ja se maksetaan tilausvahvistuksen yhteydessä toimitettavalla laskulla 7 vrk:n kuluessa jolloin varausmaksu on osa purjehduksen hintaa.

Varaukset
Varaus tulee voimaan, kun maksu on kokonaan maksettu tai Kaljaasi Ihana Oy vahvistaa varauksen kirjallisesti kirjeitse tai sähköpostilla. Muutokset tai peruutukset varaukseen tulee aina tehdä kirjallisesti tai sähköpostilla.

Laskutus
Varausmaksun lisäksi yli 10 hengen ryhmien purjehduksien loppumaksu eli 75% purjehduksen hinnasta, tulee olla maksettuna 30 vuorokautta ennen purjehdusta. Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 30 vuorokautta ennen purjehdusta, on koko maksu maksettava kerralla

Peruutusehdot
Yksityishenkilöillä ja enintään 10 hengen ryhmillä on oikeus peruuttaa purjehdus ilman erityistä syytä

  • peruutus yli 30 vrk ennen purjehdusta: maksamalla Kaljaasi Ihana Oy:n määrittelemät toimistokulut
  • peruutus 30 vrk – 15 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 25 %
  • peruutus 14 – 8 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 50 %
  • peruutus alle 7 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 75 % sovitusta purjehduksen hinnasta. Muu osa maksusuorituksista palautetaan.

Yli 10 hengen ryhmillä ja yhteisöillä on oikeus peruuttaa purjehdus ilman erityistä syytä

  • peruutus yli 30 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 25% (eli varausmaksu)
  • peruutus 30 – 15 vrk ennen purjehdusta: maksamalla 50%
  • peruutus alle 14 vrk ennen purjehdusta maksamalla 75% sovitusta purjehduksen hinnasta. Muu osa maksusuorituksista palautetaan.

Varaaja saa yhden kerran muuttaa kuluitta purjehduksen hinta huomioiden purjehdusajankohtaa, jos muutos tehdään aikaisemmin kuin 30 vrk ennen alkuperäisen purjehdusajankohdan alkua.

Ruokailu
Erikseen tilatusta ruokailusta veloitetaan sopimuksen mukaan.

AV-laitteet
Aluksella on AV-valmius, mahdollisten lisävälineiden hankinnasta purjehdukselle veloitamme erikseen.

Arvonlisävero
Purjehduksen hinta sisältää tekohetkellä voimassa olevan arvonlisäveron. Jos alv-prosentteja korotetaan, pidätämme oikeuden korottaa hintoja muutosta vastaavasti.

Erityisjärjestelyt
Mikäli kaljaasi Ihana Oy ryhtyy tilaajan toivomuksesta muihin erikoisjärjestelyihin kuten, ohjelman, esiintyjän tai koristelun hankitaan yms., sitoutuu tilaaja maksamaan siitä aiheutuneet kustannukset.

Force Majure
Vaarallinen tai vaaralliseksi ennustettu säätila tai olosuhteet, alusvaurio, ulkopuoliset tekijät kuten lakot, sodat, poikkeustilat tai muut Ihana Oy:stä riippumattomat tavallisuudesta poikkeavat olosuhteet oikeuttavat kaljaasi Ihana Oy:n peruuttamaan purjehduksen ilman ennakkoilmoitusta tai korvausvelvollisuutta. Sama koskee myös tämän sopimuksen toista osapuolta.